mandag 27. desember 2010

En romjulsdrøm..

Julefreden har senket seg og febervarme snørrete unger ligger som slakt rundt omkring og preger høytiden i vår familie. Det er jo ikke noe nytt egentlig - denne høsten/vinteren har vært tøff hva angår sjuke unger (og voksne) her i huset. Når man i tillegg kan kose seg med ute-temperaturer ned mot - 40 C, blir ventetiden på friskmeldinger og utendørsaktiviteter ekstra lang.
Men vi skal nok ri av denne stormen også, slik at både voksne og barn kan begynne med friskt mot og helbredet legeme i 2011.
Til de som føler seg tilsidesatt og glemt hva angår hjemmebesøk i jula, så fortvil ikke - vi skal ta igjen det tapte når solen atter en gang smiler til oss og varmer våre tørre vinterkinn!


Håndarbeidsåret 2010 har vært aktivt sådan. Ikke minst nå til jul, som gaver til venner og familie. Puter, poser av ymse slag, gardiner og kranser. Om det er akkurat det de ønsker seg , DET er en annen sak. Men skapergleden er såpass tilstede at jeg er sikker på gavene også utstråler glede og varme. Og en eske med varme tanker og glede er vel ikke å forakte under juletreet?


Vinpose rustikk

Liten oppbevaringspose

Premie, julelotteri

Enkel,vakker julekrans

Lyspose rustikk, med ordtak

Romantisk pute













Vil ønske alle mine besøkende en fortsatt riktig god jul og et godt nytt år!
Vi sees i 2011!


2 kommentarer:

  1. Godt nyttår! :)
    Vi er vel flere som satser på at hjemmelagde julegaver er slik folk ikke visste de ønska seg før de åpna gava! ;)

    SvarSlett
  2. Ja ikke sant - det blir nok akkurat samme greia neste år :) Koselig er det iallefall!

    SvarSlett