tirsdag 11. mai 2010

Sol og sommer, kom til meg !

Halvor Bakke har sørget for at vi vanlige dødelige kan vinne et gavekort på 10.000,- fra Bohus dersom vi lager vår egen hagestemning. Om jeg vinner eller ikke er vel ikke så nøye, men jeg syntes det var morsomt å sette sammen bildet! Det, for meg, ultimate romantiske - dog Bohus forhandler ikke loslitte møbler, etter hva jeg vet... : )?

Foto: Helge Eek (bilde fra Lev Landlig's nettside)
Gleder meg til å finne frem alle de gamle værbitte utemøblene, og forhåpentligvis i løpet av sommeren komme over noen nye innslag som kan bidra til en hyggelig stemning også utendørs.

En liten gård med gamle hus kan enkelt bli til et kaos dersom man ikke er tro mot stilen. Jeg er gjerne den første til å skrive under på at det ikke alltid er like gjennomførbart... Man ender vel ofte opp med plastikk - som jo er meget praktisk og ikke minst rimelig.
Et lite tips er faktisk å rydde garasjen for skrot og skrammel - og tenke alternativt. Kanskje kan det gamle kjøkkenbordet med litt maling eller en ny sommerlig voksduk bli pent på verandaen, eller de gamle lenestolene i tre som man ikke orker bruke men heller ikke vil kaste kan få en ny æra som go'stol ved bålplassen? Med litt kreativ tenking, evt. litt maling og kanskje noen nye puter og en skinnfell kan du få nye hagemøbler "nesten gratis", samtidig som du frigjør plass i garasjen til mer skrot! :)
Ellers finnes det nok masser av "go'saker" også innomhus. Feks. gamle pledd,puter og duker kan du fint bruke utendørs - bare du passer på å ta dem inn/legge dem under tak når de ikke er i bruk. La sommeren leve lenge!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar