mandag 20. september 2010

Tid for barneselskap!

Så var nok en gang denne tiden på året kommet til heimen - her skal det feires med alle jentene i klassen! Storegull er 9 år, og på god vei inn i ungdommens rekker (iflg. henne selv er hun snart en "ung voksen"  - begrep hentet fra Sims3..... gosjamei....) Uansett - barna ventes hjem med skolebussen , hvorpå det blir servert hjemmelaget pizza, is, brus, muffins, brownies og selvsagt godteri. Denne gangen blir det "samleskål" med godteri - av den enkle grunn at alle de flotte små tøyposene med initialene til alle jentene desverre ikke har blitt sydd..... Neste år, tenker jeg.....

Vi er heldigvis snart i havn med det meste av oppussingen. Selvsagt mangler det listverk hit og pist - men det får man bare "drite i!" Det blir nok en dag - til jul kanskje?..... (særlig)
Denne dagen blir i så måte litt annerledes - ingen store malingsoppgaver og lignende i dag. Heller ingen store sy-prosjekter ( nå har symaskina fått egen plass! )
Men det er fortsatt en hel del som gjenstår av arbeid før frøknene kan komme - så jeg får vel bare sette i gang ! Ha en fortsatt kjempeflott dag, folkens!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar