lørdag 16. oktober 2010

Snart friske igjen!

..håper jeg :) Det har vært flere dager med totalt ikke oppegående familiemedlemmer - kun den ene av barna har tydeligvis sluppet unna det verste.. Kvalme, oppkast og minimal tiltakslyst (naturlig nok) har gitt husmora ufattelige arbeidsmengder å ta tak i etter at hun nå forhåpentligvis er på bedringens vei....sukk :) Men så lenge jeg får være frisk, så er det da utrolig hva man får gjort. Det er iallefall ikke tvil om at det nå TRENGS.

Høsten er vel snart på hell også - er ikke særlig lang her i fjellstroka. Det er snø i luften, og forventer vel at vinteren er på plass rundt omkring månedsskiftet. Og det er knappe 2 uker igjen.... Da er det da også bare 1 måned igjen til julekalenderen skal væra på plass.....gåsj....her går det unna litt fortere enn o store moder greier å følge med på!

Det meste er rydda opp utendørs til snøen skal komme, greit å ha fått i hus det meste av hagemøbler og slike ting. Merkelig nok dukker det gjerne opp både det ene og det andre til våren når snøen forsvinner igjen :) Jeg greide faktisk å klippe plenen for siste gang her for ikke så lenge siden også, så nå er den passe lang til våren igjen :)  Innendørs har ting stått litt på vent i det siste, siden det er viktigere å bli ferdig ute.
Skal forsøke legge ut noen bilder av 2 etasjen etterhvert som vi blir ferdige :) Men rommene preges fortsatt av flotte gråbrune pappesker med diverse banandekor, så kan ikke love noe riktig ennå....;P Skulle hatt noe hylle og skapsystem på den ene veggen i hobyyavdelingen, men har ikke kommet over noe egnet enda. Får lete litt hist og pist, så kommer det vel frem noe. Miljøstasjon er åpen onsdag igjen, dersom jeg er helt frisk så kanskje?

Ønsker alle sammen en frisk og flott helg - her skal det fyres i ovnen å helbredes, slik at mandag kan komme som vanlig uten større problemer :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar